Societatea Română pentru Educaţie Muzicală reuneşte membri cu preocupări în domeniul educaţiei muzicale, persoane cu iniţiativă şi dorinţă de implicare în activităţile asociaţiei.

Poate deveni membru RoSME orice persoană fizică, indiferent de sex, naţionalitate, apartenenţă politică sau credinţă religioasă, dacă îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

  1. Acceptă prevederile Actului Constitutiv, ale Statutului şi ale Regulamentului de Ordine Interioară;
  2. Doreşte să sprijine realizarea obiectivelor propuse sau să participe direct la realizarea acestora;
  3. A contribuit, în prealabil, la activităţi organizate/coordonate de RoSME, iar conduita respectivei persoane a fost apreciată de către Consiliul Director ca nefiind contrară scopului Asociaţiei;
  4. Nu este membru al altor organizaţii – persoane juridice de drept public sau privat – ale căror scopuri şi activităţi vin în contradicţie cu scopul RoSME;
  5. Nu a suferit condamnări penale definitive.


În cazul în care doriţi să deveniţi membri activi RoSME, vă rugăm să urmaţi paşii de mai jos:

  • Imprimaţi, completaţi şi semnaţi formularul de înscriere (formular)
  • Scanaţi formularul (sau o copie a acesteia) şi trimiteţi-l la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Consiliul Director va transmite un răspuns în termen de 15 zile calendaristice de la data primirii adeziunii.

În cazul acceptării dv. veţi fi contactat de unul din membrii RoSME şi veţi putea achita suma corespunzătoare cotizaţiei anuale.